BOJAN PRAŠNIKAR NOVI PREDSEDNIK ZNTS

V Nacionalnem nogometnem centru Brdo je v ponedeljek 21.03.2022 potekala redna letna skupščina ZNTS, ki je bila hkrati tudi volilna. V obširnem dnevnem redu skupščine so delegati potrdili vsa podana poročila organov ZNTS in zaključni račun za leto 2021, kakor tudi okvirni plan dela za leto 2022. Sprejete so bile tudi vse predlagane spremembe dveh najbolj pomembnih aktov, Statuta ter Pravilnika za podeljevanje licenc in strokovnih seminarjev.

Pod točko 8. dnevnega reda so bile izvedene nadomestne volitve za predsednika, podpredsednikov, članov Nadzornega odbora in disciplinskega sodnika.

Novi predsednik trenerske organizacije je postal naš kandidat Bojan Prašnikar (DNT Celje), ki je na čelu trenerske organizacije nasledil Igorja Boleta. Novi podpredsedniki so postali Dušan Razboršek (DNTOZ Ljubljana), Damir Rob (ODNT Lendava), Marko Trebec (DNTG Kranj) in Boštjan Kamenšek (ZNT Maribor). Novi člani Nadzornega odbora so postali Jani Žilnik (DNT Celje), Danijel Širec (ZNT Maribor) in Martin Potočnik (DNT Ptuj). Novi disciplinski sodnik ZNTS je postal Bojan Ivanovič.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja