PREDBOŽIČNO DRUŽENJE Z MATJAŽEM KEKOM

Celje, 20.december 2014

PREDBOŽIČNO DRUŽENJE Z MATJAŽEM KEKOM

Ko smo se pogovarjali, katerega trenerja bi povabili na prvo predbožično druženje, je večina trenerjev rekla da Matjaža Keka. Zalogaj je bil velik, sploh če vzamemo v ozir, da je Matjaž trenutno najbolj vroč trener na Balkanu. Med zimsko pavzo ga čaka ogromno obveznosti, a Matjaž je vseeno našel čas za nas in hitro smo se dogovorili, da se dobimo 18.12.2014 v hotelu Evropa.

Matjaž je bil točen in ustavil se je na poti domov iz Reke. Še prejšnji večer so imeli veliko zabavo  in kot je povedal, smo mu bili prva od obveznosti v pavzi. Pravi, da je prišel z veseljem, da ima veliko rajši takšna druženja v sproščeni atmosferi, kot pa kakšne intervjuje in predavanja. Sam je naročil, da naj to druženje poteka kot pogovor, a seveda je moral največ govoriti on. Druženje je vodil priznani prenašalec nogometnih tekem Dejan Obrez. Vprašanja so se navezovala od njegovih začetkov, pa do danes, ampak smo jih na hitro obdelali. Sledil je najzanimivejši del, kjer smo trenerji spraševali o treningih, pogojih za delo, o njegovih sodelavcih, pripravi na tekme itd. Matjaž se je zelo vživel, tudi kaj narisal in ni nič kaj veliko skrival s čim se največ in kako ukvarja na treningih.

Druženje je trajalo kar tri ure in pol in izvedeli smo marsikaj zanimivega in koristnega. Na koncu se mu je predsednik g. Janko Benčina zahvalil in mu izročil darilo v spomin na to druženje. Prav tako se je zahvalil g. Dejanu Obrezu za vodenje druženja in g. Zoranu Podkoritniku, za kvaliteten prostor, ki smo ga imeli na razpolago.

dec-2014-040   dec-2014-034

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja