LETNI IZPOPOLNJEVALNI PRAKTIČNI SEMINAR ZNTS 2017

V letu 2017 ZNTS organizira praktični izpopolnjevalni seminar za vse trenerje, člane ZNTS, z namenom usposabljanja in spremljanja sodobnih trendov nogometne vadbe.

 

KJE: na igrišču NK Rudar Velenje v Velenju

KDAJ: v ponedeljek,  11.9.2017 ob 17.00 uri

 

Na seminarju bo predstavljena tema,

»Sistem igre 3.4.3 «

 

Seminar bo vodil Slobodan Pavkovič, trener UEFA PRO, pomočnik selektorja srbske reprezentance,  z mladinsko ekipo NK Rudar, ki trenirajo pod vodstvom trenerja Igorja Fenka.

V 90 minutni predstavitvi, bodo predstavljene zahteve in prednosti sistema, zahteve igralnih mest ter vadba za posamezna igralna mesta in ekipo v okviru izbranega sistema igre. Poleg samih vaj je pomembno spremljati tudi pristop in organizacija treniga.

Vsekakor je potrebno predhodno pregledati pripravljeno gradivo za seminar, ki bo objavljeno na spletni strani ZNTS teden dni pred seminarjem.

 

 

NAVODILO ZA PRIJAVO

 Vsak trener, ki se želi udeležiti seminarja, se mora najkasneje do petka, 01.09.2017 pismeno prijaviti na svojem DNT, ki posreduje svojim članom informacijo o prevozu.

Na dan seminarja, vsak trener ob vhodu prejme prijavni list, ki ga mora izpolnjenega ob zaključku seminarja oddati pri izhodu. Zaželen je pravočasen prihod – vsaj 30 minut pred pričetkom seminarja.

Udeležba na seminarju zagotavlja udeležencu 20 točk za pridobitev licence v sezoni 2018/19.

 

DNT CELJE ulica XIV. Divizije 14,  p. 104,   3000 Celje ( Drobne 070-848 278)

 

 

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja